Workshop Pluktuinontwerp bij de Wiltfang in Maartensdijk

Op 25 maart ga ik de workshop “Ontwerp je eigen pluktuin” geven bij De Wiltfang in Maartensdijk. De Wiltfang verkoopt duurzame, functionele en mooie tuinproducten. Het assortiment bestaat uit alle mogelijke handgereedschappen voor de tuin, En daar ben ik als pluktuinierster gek op. Ik gebruik hun gereedschap al 20 jaar.

Zij  dragen bij aan een duurzame leefomgeving door het gebruik van handgereedschappen te stimuleren. Door mooie, eerlijke materialen te gebruiken, die goed worden onderhouden, gaan hun producten jarenlang mee! De Wiltfang staat voor kennis en persoonlijke service. Zij adviseren eerder onderhoud dan vervanging. Zo gebruik ik van hun een vrouwenspade van het merk Schneeboer waar levenslange garantie zit.

Doordat ik de workshop in Maartensdijk geef heb je de mogelijkheid om de showroom van de Wiltfang te bezoeken en ook nog eens producten tegen 10% korting aan te schaffen.

Workshop Pluktuin 26 maart 2022 uitverkocht !!!!!

Dag: Zaterdag 26 maart 2022 uitverkocht
Tijd:10:00 – 12:00
Locatie: Industrieweg 7, 3738 JW MaartensdijkLeer alles over het aanleggen van een pluktuin door Marjolein van Plukjebloemen.Je gaat onder begeleiding een tekening maken voor een border met plukbloemen. Leer in 2 uur alles wat nodig is om een pluktuin te starten. Ook geeft Marjolein je veel info over een waar je nog meer rekening mee moet houden bij een pluktuin en alle ins en outs over het pluktuinieren. Ervaring is niet nodig en ook als je een mooie volle border wil aanleggen, waarin je geen bloemen wilt plukken, is dit ook een zeer geschikte workshop. Meer kleur in de tuin. En meer bloemen = meer bijen, wat ook nog eens goed is voor de natuur!Tijdens de workshop krijg je voorbeelden op papier van bloemen op kleur gesorteerd waar je uit kan kiezen. Marjolein heeft alle informatie verzameld in een A4 map die je mee naar huis kan nemen.
Ook krijg je 2 zakjes bloemenzaad mee naar huis om direct te starten!Het is de bedoeling dat je deze plukborder zelf thuis kan toepassen in een stukje gras, een stukje grond wat aarde is, of gewoon door een paar tegels uit je tuin te halen.Na de workshop heb je nog de tijd om bij ons door de showroom te neuzen. Je krijgt die dag 10% korting op het gehele assortiment.
Let op: Deze workshop is inmiddels uitverkocht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.