Droom jij ook over het aanleggen van een pluktuin?

Of wil je meer kleur in je tuin en ben je de saaie bestrating of beplanting zat?

de makkelijke pluktuin border

Dat kan jij ook. met deze kant en klare pluktuinborder die ik speciaal voor jullie gemaakt hebt.  Je kiest een mooie plek in je tuin en je gaat zelf aan het werk. Ik vertel  je welke planten je op welke plek kunt zaaien. Ik heb de keuze al voor je gemaakt met bloemen die gemakkelijk  zijn om te kweken dus je hebt grote kans op succes.

De kleuren die ik voor je gekozen heb zijn heel divers, van wit en rose, blauw,  paars,  lila en een tikkie rood.

E book de makkelijke pluktuin border

 

Ik hoor zo vaak dat mensen hun tuin te saai vinden en meer kleur in de tuin willen. Als tuinontwerpster vul ik dat vaak in met mooie en spectaculair beplanting door het maken van een beplantingsplan. Hier hou ik rekening met bijvoorbeeld de opbouw van de border in hoogtes, bomen en struiken, periodes waarin iets bloeit.  In een pluktuin die natuurlijk mooi is om te zien zoek je veel meer bloemen die goed op de vaas staan en een combinatie van bloemen die lekker lang het seizoen vullen. Blauwe druifjes, Anemone, Ranonkels, en … zet ik tussen de planten in en kan ik in maart al vaak plukken. Dahlia’s en Helenium soorten bloeien bij vaak nog in november.

Zadenbox De makkelijke pluktuin border

Ik hoor je al denken: Maar hoe doe ik dat dan? Ik geef je uitleg in het E-book wat je van mij direct als download ontvangt. Ik leg  je stap voor stap uit hoe jij  je eigen pluktuin kan beginnen. Van zaaien, opkweken, onderhouden en natuurlijk bloemen plukken uit je eigen pluktuin. Ik geef je tips over hoe jij je bloemen kan plukken.

bolderontwerp pluktuin eenjarigen
De border heeft een maat van 300 x 100 cm maar je kunt hem ook opsplitsen in twee keer 150 x 100 cm

Er zitten 13 zakjes met zaden bij met eenjarige bloemen. Deze worden direct per post naar je toegestuurd in een mooie zadenbox. Je kan dus snel beginnen en wat nog leuker is : binnen 4 maanden resultaat.

Klik hier voor meer info of te bestellen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.