Start je pluktuin

 

Wil je graag zelf aan de slag met een pluktuin of een balkon met potten dan kan je door mij een ontwerp laten maken. Door het formulier in te vullen kom ik te weten wat jouw wensen zijn. Na het invullen krijg je van een prijs voor het borderplan. De prijs hiervoor ligt tussen de 40,00 en 60,00 euro per m2 en is afhankelijk van specifieke wensen en wordt lager naarmate de border groter is. Ga je met grotere vakken planten in 1 soort werken dan zal dat ook de m2 prijs beïnvloeden.  Je aanvraag hiervoor  is uiteraard geheel vrijblijvend.  Het is wel belangrijk dat je een zonnige plek uit kiest, soms iets schaduw mag wel. De keuze voor plukbloemen in de schaduw is wat minder.

Wil je geen pluktuinontwerp op maat dan kan je De Winkel ook plukborderontwerpen in kleur bestellen met vaste maten en kleuren. 

Alles wat je nodig hebt voor het starten van je pluktuin wordt digitaal aangeleverd. Bij de offerte ontvang je van mij een voorbeeld tekening van een pluktuin en een voorbeeld plantenboekje zodat je kan zien wat je mag verwachten. Het boekje geeft informatie over snoeien, hoogte, kleur, en bloeimaanden van alle planten.

Na goedkeuring van de offerte spreken we af wanneer je mijn plan voor jouw pluktuin wilt ontvangen. Met dit plan ga je zelf aan de slag en vragen worden door mij via mail of whats app snel beantwoord. 

Heb je hulp nodig bij het invullen van het formulier dan kan je mij het beste even bellen.